De beste merken werken met Genesys.

65 van de 100 grootste wereldmerken kiezen Genesys voor het leveren van de beste klantervaring.
Ontdek hoe deze merken verbinding maken met klanten voor het opbouwen van relaties en loyaliteit.

De enige wereldwijde leider op het gebied van customer experience-oplossingen,
zowel in de cloud als on premise.

Gartner demand gen logo

Gartner noemt Genesys leider in het 2018 Magic Quadrant for Contact Center Infrastructure

23 times and counting

Gartner dg box1
Forrester logo

Genesys genoemd als leider in TWEE Forrester Waves

Forrester evalueert grote en middelgrote aanbieders van interaction management voor contactcenters op basis van 40 criteria

Forrester wave q3 2018 without legend
Ovum logo large

Genesys genoemd als leider in Ovum Decision Matrix

Ontdek waarom Genesys wordt gepositioneerd als een leider die oplossingen heeft voor bedrijven van iedere omvang en in alle branches.

Ovum matrix 2017 2018 final
Conversation bubbles

Oplossingen voor services, marketing en sales

Verhoog de first contact resolution

Ontdek hoe uw klanten meteen de eerste keer, via elk kanaal, op de juiste plek terecht komen en dat medewerkers de juiste tools en training krijgen om problemen snel op te lossen.

Personaliseer klantervaringen

Creëer een gunstige klantervaring door te anticiperen op de behoeften van klanten, te communiceren hoe en waar zij willen en het vooral persoonlijk te maken.

Bouw een betere infrastructuur

Geeft uw IT-team ruimte met een contactcenter van wereldklasse waarin administratieve taken zijn geautomatiseerd en de tools, analytics en technologie meegroeien met de organisatie.

Differentieer de bedrijfsvoering

Een goede eerste indruk met een persoonlijke ervaring over alle kanalen. Koppel klanten direct aan de juiste resource voor het oplossen van problemen en het afleveren van de juiste campagneboodschap.

Verbeter communicatie

Vergroot de samenwerking tussen medewerkers en de effectiviteit van de interne communicatie. Zo zijn teams beter op elkaar afgestemd, wordt relevante informatie op het juiste moment aangeboden en worden de metrics geoptimaliseerd.

Verhoog de productiviteity

Vergroot de efficiency van uw medewerkers met de juiste tools voor training en productiviteit. Gebruik analytics om inzicht te krijgen in eventuele knelpunten en deze vervolgens te verhelpen.

Verbeter de kwaliteit van leads

Benut opnamen van gesprekken en klantgegevens om meer te begrijpen van het koopgedrag van klanten. Gebruik deze inzichten voor het aanscherpen van de boodschap en aanbiedingen en lever daarmee betere leads.

Betrek klanten proactief

Benader klanten via het kanaal van hun voorkeur (van e-mail tot social media tot webchat) – voor betrokkenheid, contact en versnelling van de leadconversie.

Stuur leads sneller door

Gebruik innovatieve tools voor leadmanagement om leads nauwkeuriger te evalueren en kwalificeren, en sneller door te sturen naar de geschiktste vertegenwoordigers.

Handel snel

Stuur de beste leads direct door naar uw beste verkopers met een routing engine die leads automatisch koppelt aan de meest geschikte vertegenwoordiger voor het binnenhalen van de klant.

Neem contact op met prospects

Verbeter de conversieratio met een geautomatiseerd programma dat proactief en tijdig relevante berichten verstuurt naar prospects via hun voorkeurskanaal.

Sluit meer deals

Krijg realtime inzicht in markttrends en klantgedrag en deel deze informatie met de verkopers voor meer succes in acquisitie, up-selling en terugwinnen.

Genesys ChatLive Assistance
Close Widget

Hoe kunnen we u vandaag helpen?

Genesys ChatLive Assistance